Akay Gelinlikler - Kim, Nerede, Nasıl?

Haftasonu katıldığım defiledeki gelinlikler, kimlere yakışır, ne kadardır, ne tarz düğünlere uygundur, tüm sorularınızı cevaplıyorum. Ayrıca Akay'da şuan %30 indirim var, kaçırmayın derim



Model no: 1001

Fiyat: 5000TL'den 3500TL'ye düştü.

Tafta kumaştan hazırlanmış, swarovski kristallerle ışıltı katılmış.Bence en güzel yanı spagetti askılar ve bikini kesimli göğüs dekoltesi. Hem feminen hem asil.

Kime yakışır?
Minyon bayanlara, çok iri göğüslü olmayanlara, kalçası göğsüne oranla biraz daha geniş olanlara yakışır.

Ne tarz bir düğünde giymeli?
İşin içine kristal girince gösteriş de otomatik olarak geliyor. Hani benim daha önce tasarladığım Kristal Bulut isimli bir düğün konsepti vardı. Ona çok uygun.




Model no: 1037

Fiyat: 6000TL'den 4200TL'ye düştü.

Drapeleriyle anlam kazanıyor. Organza kumaşı sayesinde çok duru.

Kime yakışır?
Uzun boylu olana, olmayana yakışır. En önemlisi göbekli bayanlara uygundur. Drapeleri sayesinde bu bölüm gizleniyor. Altına da bir korse giyerseniz 90-60-90lara taş çıkarırsınız. Sadeliğini bir avantaja çevirmek lazım. Doğal makyaj, doğal renklerde saçlar, doğal bir topuz önerim.

Ne tarz bir düğünde giymeli?
Çok duru bir gelinlik. Kır düğünlerinde, veya modern tasarımlı köşk düğünleri için ideal. Şampanya Dalgaları İçinde Aşk isimli konseptime çok yakışırdı.



Model no: 1047

Fiyat: 6000TL'den 4200TL'ye düştü.

Basene kadar oturan pliseli organza kullanılmış. Denizkızı tipi bu gelinlik kadınsı bir hava verirken, dev çiçeklerle sevimlilik katılmış.
Son dönemin modası tek omuz da favorim. şapkası, dökümü derken biraz da vintage havası var...

Kime yakışır?
Kısa boylu ve hafif balık etiyseniz uzak durun.

Ne tarz bir düğünde giymeli?
Romantik temalı düğünlerde giymeli. Etrafa çiçeklerin saçıldığı biraz vintage bir düğün  hayal ediyorum. Nefes Alan Düğünler sayfasını ziyaret edin.



Model no: 1036

Fiyat: 5000TL'den 3500TL'ye düştü.

Yine saten ve organzanın müthiş uyumu. Gövde kısmı, sert, sabit. Bana Ortaçağ kıyafetlerini hatırlattı. Eteği ise neredeyse rastgele toplamışlar. Bulut bulut duruyor. Ufak bir işlemesi var, Swarovski taşlarla...

Kim giymeli?
Göğüs dekoltesi çok başarılı o sebeple büyük göğüslerinizi bu kadar ön plana taşımak istemeyebilirsiniz. Kesim olarak neredeyse herkese uygun.

Ne tarz bir düğünde giymeli?
Asil ve prensesvari bir düğün. Daha önce hazırladığım "İstanbul Prensesi" konseptine giymelik.



Model No: 992

Fiyat: 5000TL'den 3500TL'ye düştü.

Benim çok tercih edeceğim model olmazdı, klasik bir model olduğuna inanıyorum, özgünlükten yoksun. Yine de klasik bir model tercih etmek isteyenler için eteklerindeki dalgaları biraz artırarak daha İspanyol bir görüntü verilerek kullanılabilir.

Kime yakışır?
Türk tiplerine uygun, kalçanız geniş olsa da iyi gizler. Katlar biraz azaltılırsa boyu daha uzun gösterir.

Ne tarz bir düğünde giymeli?
Yukarıda belirttiğim etek revizyonları yaparak ve kristal işlemeleri azaltarak İspanyol konseptli bir düğünde giyilebilir.


Model no: 1048

Fiyat: 6300TL'den 4400TL'ye düştü.

Bu gelinliği görünce aklıma Caroline geldi. Hatırlarsanız Öyle Bir Geçer Zaman ki'de Caroline düğünde Akay Gelinlik'ten bunun gibi dik göğüs dekolteli bir gelinlik tercih etmişti. Asil ama kararlı bir görüntüsü var.

Kime yakışır?
Uzun boylu bir bayanı çok güzel göstereceği kesin. Ancak minyonsanız da tercih edebilirsiniz, çünkü aslen sevimli olan görünümüze asalet katar.

Ne tarz bir düğünde giymeli?
Her ne kadar işlemeli olsa da yaka kesimi sebebiyle ben modern konseptli, asil bir düğüne yakıştırdım. Mesela Tiramisu Tadında isimli konseptime...


Model No: 1054

Fiyat: 3500TL'den 2500TL'ye düştü.

Kime yakışır?
Cıvıl cıvıl, neşeli, doğal gelinlere yakışır. Bacak boyunu uzun gösterirken, kalçayı da gizler. Küçük göğüslü gelin adayları için ideal, drapesi ve göğüs altından işlemesi üst kısmı vurgular. Ayrıca beliniz kalın bile olsa işlemeyle gizlersiniz.

Ne tarz bir düğünde giymeli?
Romantik, çocuksu, sevimli, naif  ve masalsı bir düğünde giymeli. Bence kır düğünde giymek için ideal. Hatta "Bir Robin Hood Masalı" isimli düğün konseptim, hem o masalsılığı hem de doğallığı taşıyor.




Model No: 1040

Fiyat: 3500TL'den 2500TL'ye düştü.

Bu gelinliğin en güzel yanı, rahatlığı şıklıkla kombine etmesi. Tül askılar tüm etekle tamamlanmış. Ve tüm gövde işlemelerle kaplı.

Kim giymeli?
Büyük göğüslüler için ideal. Ayrıca tüm gece eliyle straplezini yukarı çekiştirecekler varsa şimdiden bu tarz bir modele geçsinler. Omuzları nispeten düşük, çok da fit olmayan bayanların kusurlarını gizler.

Ne tarz bir düğünde giymeli?
Hem romantik, hem bohem, hem vintage, hem klasik. Nerdeyse her düğüne uygun. Kır düğünü yapacaksanız, işlemeleri az tutmakta fayda var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkürler,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...