Bir Robin Hood Masalı

Önce Yüzüklerin Efendisi, sonra Spartacus, Merlin, Camelot derken, geçmiş yılların efsanelerini yaladık yuttuk. Bu düğün konseptini görünce de, Robin Hood'un zenginden alıp fakire verdiği hikayeleri canlandı gözümde. Eğer orman içinde bir düğün yapıyorsanız, neden ormanda yaşayan Robin Hood ve halkından esinlenmeyelim?

Davetli listesi ferman kağıdına asılıp, kuş tüyüyle süslenmiş okla ağaç gövdesine tutturulmuş. Kendinizi bu listede görünce "Aman Allah'ım, sıra bana mı geldi?" gibi trajik espiriler beklerim sizden.


Yine girişten devam ediyorum, anı defteri eskiciden alınmış, varaklı beyaz bir telefon sahpası üzerinde konmuş. Kuş tüylü kalem detayı gözden kaçmaz!

Dikkat ettiyseniz, bir önceki fotoğafta da olduğu gibi, çiçekler hep ormandan... Kendi kendine yetişen kalender kır çiçekleri. Öyle gül, orkide değil, gelincikler var.


Yine girişte beyler için yaka çiçeği veriliyor. Çiçek yerine kuş tüyüne devam. Tabii bu kuşlar romantik ögeler değil, daha vahşi çizgiler taşıyorlar.


Kuş aksesuarları dekorasyonda da kullanılmış. Ara ara kuş yuvalarına rastlanıyor.Nitekim yüzükler de kuş yuvasının içinde son derece naturel şekilde geliyor.


Bu düğün kokteyl bir düğün. Masalar da işlenmmiş ahşaptan. Doğallığı pekiştirmek için çiçeklerin içine kelebek süsleri eklenmiş. Bir kelebek detayı da davetiyede.


Son olarak düğüne neşe katan orman perilerine yer vereceğim. Onların şu tatlılığı olmasa düğün gerçekten eksik kalırdı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkürler,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...