İspanyola

Hola!!!!
Kanım kaynadı bu düğünü görünce, o pembe ayakkabıları ayağıma geçirip oynamak değil, tepinmek istiyorum! Düğünden içeri kafasını uzatınca içi enerji dolan konuklarınızı hayal edin...

Renkten kaçılmayacak bu düğünde, pembe ve morun tüm tonları başrolde, onlara eşlik eden şeftali rengiyle birlikte. Anahtar kelime "çiçekler". Tamamen özgürsünüz, istediğiniz yere serpiştirin çiçekleri, ama olmazsa olmazı gelinin saçındaki pembe gül.



Ah o şadırvana ne demeli, bence havuzun içinde de pembe çiçekler yüzseydi rüyalar gerçek olmuş demekti. İspanyon konsepti gitar eşliğinde tamamlanır, siz böyle yelekli Meksikalı amcalar çağırmayın ancak günümüz şarkılarını gitarla coverlamak zaten son dönemin modası. Böyle bir çok yeni yetme ama başarılı gruplar bulabileceğinizden şüphem yok.


Masa dekoruna gelirsek: Öyle çok çılgın, renkli, janjanlı değil. Konsept İspanyol ama jitan değilsiniz en nihayetinde... Ağırbaşlı bir masa, mürdüm bardaklar vazgeçilmezler.





Salud, İspanyolca'da "Sağlığınıza" demek. Siz de bu şekilde minik İspanyolca notlar koyabilirsiniz. Sangria ise şarap, portakal, elma suyu karışımı, baharatlı nefis bir içki. Geleneksel tatları korumakta fayda var. Üstelik sangria'nın yapımı da çok kolay. Buraya tıklayıp tarifi de alabilirsiniz.



Pasta mı, gelin mi bilemedim... Pasta sanki gelinden ilham alınarak tasarlanmış. Sol kulağının üstüne pembe çiçeğini bile takmış.


Gelinle damadın masasını da genelde çok acınası bulurum. Herkesten ayrı. Ağızlarına şans eseri bir lokma atabilseler bile herkes onu görür. Zaten kamera da çeker. Bir parça sos gelinin çenesine gelse cümle alem görür ve unutmaz... Oysa bu masa, konuklardan biri sanki. Sıcacık, romantik, içiçe...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkürler,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...