Tiramisu Tadında

Modern ve sade bir düğün hayal ediyorsunuz, ancak sade olmaya çalışırken sıradanlaşmak istemiyorsanız size acı-tatlı bir konsept önerisi sunuyorum. Kakaonun acısı ile kremanın yumuşaklığının birleştiği dizaynlardan yararlanacağız.



Tiramisu konsepti üzerine giderken üzerinde duracağımız renkler krem, çikolata kahve gibi tonlar olacak. Naturel veya vintage görüntüsüne kaymamaya dikkat etmek gerekiyor. Dolayısıyla naturel yeşiller ve yavruağzı renkleri sadece minik süslemelerde kullanılmalı.Örneğin aşağıda pasta ve tatlı süslemelerinde koyu yeşil, damadın yaka çiçeğinde ufak bir yavruağzı detayı var.

Düğünümüz modern, dolayısıyla çok obje kullanımından kaçının. Ben özellikle beyaz duvardaki krem yazıları çok beğendim. Siz de seçtiğiniz mekanda bu tip bir alçı pano hazırlatıp üzerini Attila İlhan’ın aşk şiirleriyle anlamlandırabilirsiniz.

Gelinlikte ise yine alternatif bir detay kullanabilirsiniz. Aşağıdaki çikolata rengi dev kurdela kuyruk düğünüzün en akılda kalıcı noktası olmaya aday.


Masa dizaynında yine kahve ve krem tonlarının yanı sıra bronz sandalyelerden de yararlanabilirsiniz.


Tabii ki konsepti tatlı olan bir düğünde iştah açıcı tasarımların burada bulunması gerektiğini kestirebiliriz. Masa üstünde kenarlarına kahve serpiştirilmiş mumlar koyup, vanilya kokusu saçan mini tatlılar ikram edebilirsiniz.


Ayrıca biraz daha lüks bir görünüm için serviste inci detayı kullanımını da tavsiye ediyorum. Keza gelin aksesuarlarında da kahve-pembe incilerden yararlanabilirsiniz.

 
Bu düğünde benim en beğendiğim kısım ise nikah şekerleri. Kahverengi damatlık ve kırık beyaz gelinliği andıran kutular içinde klasik badem şekeri veya daha orijinal olmak isteyenlere çikolata kaplı kahve taneleri damakları şenlendircektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkürler,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...