Kraliyet Düğününde Kız Kardeş Ne Giydi?

Kraliyet düğününün artçı etkileri devam ediyor. Türkiye'de bir balondu söndü ama İngiltere şuan yeni prensesin kız kardeşinin düğünde gözleri üzerine çekmesinden bahsediyor.

Kate'in kız kardeşi Pippa, en az Kate kadar alımlı bir genç kız. Ama biri Kraliyet'e oynarken, diğeri bir kriketçiyle çıkıyor... Kaderin cilvesi diyelim.

Düğünde Kate'in nedimesi tabii ki kardeşi Pippa idi. Düğünü izleyenler bilir, kiliseye girerken gelinin eteğini tutan kişiydi.

Çok tartışıldı: Gelin kadar alımlı birinin nedime olması doğru mu?  Hem güzel olup hem de gelinden kötü nasıl gözükülür? Nedime beyaz giyer mi? Ve bizi en ilgilendiren kısmı; kimin tasarımını giydi?

Pippa düğünde, gelin gibi Alexander McQuinn imzalı bir "beyaz elbise" tercih etti. Hatta diyorlar ki, bu elbiseyi aslında Kate düğünde giymeyi çok istemiş, ama malum Kraliyet kuralları bu denli mütavazi bir elbiseye izin vermemiş. Pippa'nın zarif vücudunu çok hoş gösteren, ve aynı zamanda gelinin gösterişinin önüne geçmeyen bu elbiseyi çok beğendim. Özellikle de arkasındaki , kalçasına kadar inen organza kaplı düğmeleri.

Düğün gecesindeki davette ise Temperley London bir elbise tercih etmiş. Temperley, İngiltere'de üst-orta kesimin tercih ettiği bir tasarımcı. Hem naif, hem gösterişli, hem de her an üstünden düşecekmiş gibi seksi elbiseler tasarılıyor. Giydiği elbise, göğüs kısmını çok boş gösterdiğinden benim tercihim olmazdı. Yine de yeşil renk bronz tenini çok güzel tamamlamış. Pippa'nın facebook fan sayfasının ilan-ı aşklarla dolmasına şaşmamalı!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkürler,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...