Sarı Siyah Asalet

Siyahın asaletinden haberdardık da, sarı da nereden çıktı? Aslında asil düğününüzde sadece siyah rengi de kullanabilirsiniz, ama içine bir parça umut katsak fena mı olur...

Bu düğünde sarı ve siyahı kullanıyoruz, bunun yanısıra minimalist çizgiler yerine, biraz fransız danteliyle ağırlaştırıyoruz.

Öncelikle girişte konuklarınıza limonlu bitter çikolata stickleri ve limonlu cupcake'ler servis edebilirsiniz. Siyah servis tabaklarının aperatifleri olduğundan da lezzetli gösterdiği tartışılmaz.

Yemek masasında ise asil görüntüyü pekiştirmek için siyah masa örtüsü kullanabilirsiniz. Girişte pozitif duygular uyandırdınız, artık bu zarif anları hafızalara kazıma zamanı. Emin olun, bu masa dekorunu asla unutamayacaklar.


Masa dekorunuzuzda benzer dantel ve oyma desenli siyah-beyaz mumlara yer verebilir, misafirlerinize bu mutlu anınızı tekrar yaşamaları için benzer konseptte hediyeler bırakabilirsiniz.

Son olarak bu Versaca ayakkabıyı önermeden geçemeyeceğim. Bu ayakkabıyı tartışmasız seçen bir gelin, gerçekten stil sahibidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkürler,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...