Kış kızılı




Düğünler hep yazın ve baharda mı olmalı? Kışa girerken de ne kadar klas bir düğün yapılabileceğini gösteren bir konsept buldum... Kızılın sıcaklığı konukların ve sizin içinizi ısıtacak. Öncelikle mekan olarak mecburen kapalı bir yer ayarlanıyor. İç mekanda koyu kahve dekorları olan bir salon seçilebilir. Fakat koyu renklerin dezavantajı mekanı dar göstermesidir. Dolayısıyla kalabalık bir düğün olacaksa yüksek tavan tercih edin.
Kış ve kızıl denilince akla gelen Christmas konseptiyle karıştırmamaya özen gösterelim. Kırmızı değil, daha naturel olan kızıl, bej, koyu kahve, soluk turuncu renklerini ağırlıklı olarak kullanacağız.

Aksesuar olarak kozalak, kış meyveleri, böğürtlen, nar tanesi gibi duran kızıl boncular benim favorilerim. Masa üstünde yine kızıl bir örtü ile gümüş takım kullanabilirsiniz. İsimliklerinizi kıpkırmızı elmaların yeşil yaprakları arasına sıkıştırın. Kış havasını yaşatmak için elma ve tarçın kokulu oda parfümleri ile mekanı renklendirebilirsiniz. Kapalı mekanda aydınlatmayı mumlardan ziyade kırmızı minik ampüllerle yapın. Masa üstü çiçeklerinizin arasına aydınlatma ekleyebilirsiniz.

Hatta topuzuna ek olarak kozalak kullanan bir gelin çok orjinal ve hoş duracaktır. Hazır bir kış düğünü olmuşken gelinliğinizi bir kürkle tamamlayın. Fakat kürkünüz yakanıza dikili olmasın, her an düşecekmiş gibi kalırsa daha çekici görünürsünüz. Yemek öncesinde sıcak kırmızı şarap ikram etmeyi unutmayın. Gümüş tepsi içinde nar taneleri ve çam yaprakları arasında şarap bardakları görselliği tamamlayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkürler,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...