Klub Karaoke'de Bekarlığa Veda

Geçen hafta bir arkadaşımı daha evlilik yolunda feda ettim. Yine İstanbul'da organize ettiğimiz çılgın bir bekarlığa veda partisinden bahsedeceğim size.

Öncelikli ihtiyaçlarımızdan "yemek yeme" için Cihangir'de Rose Marine restoranı seçtik. Romantik dekorasyonu ile geceye sakin başlayalım dedik. Bizi hoş ağırladılar ancak hesap ödenirken garsonun "Bu arada servis ücreti dahil değil." demesiyle ufak bir paragözlük kokusu almadık değil.

Gecenin "gelişme" kısmını oluşturan Klub Karaoke ise İstiklal Caddesi üzerinde Zambak sokakta. Yani Cihangir'den oraya yürümek demek. Üstelik o kadar kız ve o harika kostümlerimizle...

Gecenin konsepti "İspanya'nın barlarından fırlamış, 2 dakika önce tekila shut yapmış hafif meşrep kızlar"dı. Duvaklarımız, yelpazelerimiz, eldivenlerimiz, kırmızı rujlarımız ve eteğimizin altındaki jartiyerlerle mükemmel bir grup olduk.

Duvak tasarımları ve dikimleri benden. Gelinish.com sitesinde bu duvakları ve çeşitli konseptlerde diğer tasarımlarımı da satın alabilirsiniz.



Ve evet, yürüdük, fotoğraf çeken de oldu, şaşkınlıkla bakan da... Ama pek güzeldi yahu, İstiklal caddesinde rahat rahat utanmadan yürümek!


Hatta o halde para çekmişliğim var. Garanti'nin güvenlik kamerasını izleyenlere de aksiyon olmuştur.


Gelelim Klub Karaoke'ye. Mekanın içinde private roomlar var. İsterseniz ortak alanda kalabileceğiniz gibi, bizim gibi kendinize özel oda kapatabiliyorsunuz. Biz "Fetiş" isimli odayı tercih ettik, sonuçta bekarlığa vedanın kendi içinde bir seksiliği var. Odanın en çekici tarafı, striptiz direği olması! Evet daha önce bu direği filmlerden başka yerde görmemiş aç kızlar olarak bir yapıştık bir yapıştık. 15 kız dönüşümlü olarak bilumum maharetlerimizi sergilediğimizi sandık ama aslında fotoğraflara bakınca pek de seksi olamadığımızı, bu işi yapmak için "biraz" kasa ihtiyaç olduğunu farkettik. O iş öyle Kate Moss'un I Just Don't Know What Do With Myself klibinde kıvırdığı gibi değilmiş. Direğin tepesine sıçramak ayrı iş, çotank diye yere düşmemek için çabalamak ayrı işmiş.

Fetiş odasının kirası haftasonu 750TL. Ama bu fiyatı ödeyince size 250TL'lik kupon veriyorlar, onlarla da içki alabiliyorsunuz.Odanın 40 kişilik olduğu söylense de inanmayın, belli bir saatten sonra biz 15 kişi olmamıza rağmen içerisi parfümle karışık naylon çorap kokmaya başlamıştı.

Çok eğlendik çok. Şarkıları kendin seçiyorsun, gerek "Should i stay or should i go"yu gerek "Sana kırmızı çok yakışıyor"u anıra anıra söylüyorsun, odada kimse olmadığı için çılgınca dans ediyorsun, striptiz direğinde usta bir şempanzelikle tırmanıp dilediğince fotoğraf çekebiliyorsun.

Tavsiye ediyorum, saygılarımla,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...