Mütevazı Sahil Düğünü

Orange County'de yapılan bu düğünün şüphesiz en güzel yanı naturel fotoğrafları olmuş. Egodan arınmış gelin ve damadın aşkından başka birşey göremiyorum. Tabii Türkiye'de olup da bu denli mütavazı düğün yapmak pek kolay değildir. Az misafir çağırmak dert, öte yandan sevdiğiniz sahili ayarlamanız bile inanılmaz kasacaktır. Yine de bakar bakar iç geçiririz diye koydum bu konsepti.

Aaa belki de Orange County'de muhteşem villası olan mütevazı bir koca buluruz?

Düğünün anahtar noktaları:
  • Kumlarda topuklu ayakkabıyla yürüyemezsiniz. Alın bir converse, customize edin. Hala sitesinde size özel tasarımlar yapıyorlar. Damada gelince ya sandalet, ya da çıplak ayak.
  • Ahşaplar, soyunma kabini görselleri ve canlandırmak için her renk.
  • Aksesuarlar ve çiçekler de son derece doğal. Taşların üzerine renkli yazı yazılmasına bayıldım. Hatta konuk isimlerini veya masa numaralarını bu şekilde orjinalleştirebilirsiniz.
  • Girişten itibaren konukları havaya sokmak mı istiyorsunuz? Aşkınızın müzesini hole taşımaya ne dersiniz? Çocukluk resimlerinde provisyon gösterisi yerine fotoğrafları mandalla tutturmak harika bir fikir.
  • Sahil büfesinde birşeyler atıştırdıktan sonra, sıra ateş yakmaya geliyor. Bizde olsa gitarla "Akdeniz Akşamları" söylenirdi ama gavurlar marshmallow pişiriyor.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkürler,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...