Marie Antoinette Temalı Düğün

Marie Antoinette bilindiğinin aksine Fransız değildir. Aslen Avusturya’lıdır ama 14 yaşında Fransa sarayına gelin gitmiştir.

Tarih masalsılığa bayıldığı için biraz abartılan bir öyküsü var. “Ekmek bulamazlarsa pasta yesinler” sözü ona maledilmiş olmasına rağmen aslında dönemi anlatan günlüklerinde kendi zevk-ü sefalarına rağmen halkın bu denli harap halde olmasına çok üzüldüğünü yazmış.

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz, bu dedikodunun çıkmasının da bir sebebi var elbet. Marie Antoinette despot annesi tarafından pek ilgilenilmeyen bir çocukluk geçirmiş, çok genç yaşta evlenmiş ve 7 yıl boyunca çocuğu olmamış. Sonrasında kocası bir metres bulmuş ve Marie Antoinette kendisini boş işlere adamış. Operalar, yemeler, içmeler, elmaslar…


Marie Antoinette’in bu büyülü dünyasından bir düğün konseptine rastladım. Sizle paylaşmadan bu gizli kalmış hikayeyi de aktarayım dedim. Lüks, zevk, moda ve zenginlik dolu bu düğünden ve esinlenmeniz için Marie Antoinette filminden fotoğrafları aşağıda bulabilirsiniz.










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkürler,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...