Ünlülerden Düğünler: Bir yanda Ayşe Özyılmazel, bir yanda Kate Moss

Ne bereketli bir haftaymış bu hafta… Kate Moss’u ve Ayşe Özyılmazel’i bekarlar kulübünden postalıyoruz. Ayşe bugün(1 Temmuz) Bodrum’da, Kate ise yarın (2 Temmuz) Oxfordshire Cotswold köyündeki “mütevazi” evinde düğün yapacaklar.

Önce Ayşe’nin sürpriz evliliğinden bahsedeyim, zira magazin gazeteleri 2 gündür bu haberle çalkalanıyor. 1 aydır tanıdığı, 20 gündür çıktığı Ali Taran’la aniden evlenme kararı aldı. Yaş farkı, hızlı karar, Ali Taran’ın hasta karısı benzeri sebeplerden bir süre daha da magazinde kalacaklar gibi.

Düğün Bodrum’da Semiramis Pekkan’ın evinde olacak. 1 hafta içinde her şeyi organiz etmişler. Gelinlik BCBG’den bir elbise, deniz kızı kesimli, zaten Ayşe hep kadınsılığını ön plana çıkaran elbiseler giyiyordu, ve ne yalan söyleyeyim yakışıyordu. Duvak ise Vakko’dan taş işlemeli. Ayakkabı Jimmy Choo. Pasta’yo Cafe Di Dolce’nin sahibi Nilgün Ertuğ özel olarak yapacak, çilekli milekli…

Semiramis Pekkan'ın Bodrum'daki evinden görüntüler:






Stil kültü Kate Moss'un düğünüyse hiç sürpriz değil. Zaten Jamie Hins ile uzun süredir beraberlerdi. Düğünüyle ilgili Ayşe Özyılmazel’den daha fazla bilgi var, ya yabancı paparaziler çok iyi çalışıyor ya da kadın rahat, vermiş tüm bilgileri…

Düğünü Oxfordshire Cotswold köyündeki eskiden otel olan 10 odalı evinde yapacak. Ev dediğim iki katlı, dev bahçeli bir çiftlik. Bahçesi 3 gün süren bir karnaval alanına dönecek. Düğünün konsepti de bu zaten: Rock Festivali. Düşünsenize düğün 1969 yılından beri yapılan Woodstock Festivali ile karşılaştırılıyor. Hatta düğün için Mosstock yakıştırması yapılıyor. Düğünde Snoop Dogg'dan Kings Of Leon'a,Foo Fighters'dan Kasabian'a birçok isim çalacak. Misafirlerinden su tabancası getirmelerini istemiş ve gelinliği Galliano olacakmış… Artık siz karşılaştırın, bizim piyanist şantörlü düğünler versus Mossstock.

Bu da Kate Moss'un evi:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkürler,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...