İkoncan Olsam Düğüne Ne Giyerdim?

Türkçeye Eda Taşpınar'ın kelime dağırcığı sayesinde "İkoncan" olaraka çevrilen "It girl"ün manası modanın çizgisini kendince yorumlayan, stiliyle yeni akımlar başlatan kızlar...

2011'de dünyaca beğenilen 3 kızın stilini inceleyip düğüne uyarladım.

Romantik masalların prensesi Emma Watson
1990 doğumlu, ruhumuzu iyice yaşlı gösterecek güzellikte bir kız. Kendisini Harry Potter filminden hatırlıyoruz. Karizmasıyla Hollywood'a damgasını vurunca moda endüstrisi kendisini kaçırmadı. Channel'in yüzü oldu. Stili de Channel'le birebir örtüşüyor. Tek renk giyinmeyi ve modern, sade tasarımları tercih ediyor, öte yandan öylesi naif bir yüzü var ki ne giyse romantikleştiriyor.

Emma Watson kırmızı halı geçitlerinden birinde bu elbiseyi tercih etmiş. Demetrios tasarımı bu gelinlik gibi hafif İspanyol, romantik ve vücudun üst kısmını ortaya çıkaran cinsten.


Cesur ve Güzel Zoe Kravitz
Lenny Kravitz'in kızı kariyerine babasının yolunda müzik yaparak başlıyor. Daha sonra renkli tarzı keşvediliyor, gelsin filmler, diziler, modellikler... Şuan Vera Wang'ın yüzü olarak stil ikonluğuna devam ediyor. Abiyelerinde kullandığı Vera Wang'ın imzası dev kurdelaları bu gelinlikte de görebiliyoruz.


Entel Tasarımcı Zani Gugelmann
Tam bir NewYork kızı. Şık-şehirli tarzı ile adından söz ettiriyor. Christian Louboutin ayakkabılarını skinny jean ile giyen, bohem, salaş, rahat, seksi bir takı tasarımcısı. Sabah ekpressosuz çıkmıyor, dövüş sanatlarıyla ilgileniyor, saçlarını taramıyor. Gece abiyelerinde ise salaş şıklığı tercih ediyor. Kendisine Temperley tarzı gelinlikleri yakıştırıyoruz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkürler,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...