2011'in en "Çiçeksi" parfümleri

Ben çiçeksi kokulardan vazgeçemeyenlerdenim. Channel Chance’ın çıktığı günün kadının doğduğu gün olduğuna inanıyorum. Çocukken bahçeden sarkan hanımeli ve yasemin kokusunu sabah asansörde duymaktan çok hoşlanıyorum.

Düğününde ardında mis gibi çiçek bulutları bırakmak isteyen gelin adaylarına 2011 parfümlerinden önerilerim olacak. Verdiğim parfümleri gidip parfümeride deneyin, kendinize göre bir çiçek bulacağınızdan eminim.

Daisy Marc Jacobs: Çiçeksi ve odunsu bir parfüm. Çilek, greyfurt ve yaprak kokuları ile tazelik hissi uyandırırken gardenya,yasemin ve ile kadınsılaşıyor.

Miss Dior Chérie: Genç ve çekici bir Paris’li kız kokusu. Gardenya ve beyaz çiçek kokuları ağırlıklı. Hafifletmek için portakal aromaları eklenmiş.

Vanitas Versace: 16 yaşındaki Lindsey Wixson isimli bir model tarafından tanıtıldı. Yani son derece çıtır bir parfüm. Lime, frezya, sedir kokuları hakim.

Mon Jasmin Bvlgari: Baştan çıkarıcı, kadınsı bir parfüm. Lilyum, yasemin en baskın notaları. Patuçili, sedir gibi odunsu kokularla seksileştirilmiş.

Flora by Gucci: Tam bir bahar parfümü. Sanki yeni açan meyve çiçeklerini soluyorsunuz. Şakayıktan, bergamota, mandalinadan pembe bibere sizi başka bir dünyaya götürüyor.

Eternity Summer Calvin Klein: Derler ki bu parfüm güneşli çayırlardaki vahşi çiçeklerden esinlenmiş. Kişniş, zambak, menekşe, gardenya, yasemin ve lotus çiçeği kokuları hakim.

Chloé Rose Edition: Sınırlı sayıda üretilen bu parfümün adından da anlayacağınız gibi kraliçesi gül.Güle manolya, zambak, bal ve sedir kokuları eşlik ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkürler,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...