Çilek Mevsimi

Müthiş güzel çilekler yedim öncesi gün, dün, bugün. Alerji olana kadar da yemeye devam edeceğim. Böyle bir mevsimde evlenecekseniz, düğünü hatırlanası kılacak bir nokta olurdu çilekler. Düşünsenize, siz ve sevdikleriniz her çilek yediğinde akıllarında bu düğün olacak.

Bugün örnek vereceğim düğün aslında California'da bir çilek fabrikasında yapıldı. Dolayısıyla gelin ve damada ilhamı veren aslında mevsim değil lokasyon olmuş.

Düğünde çileğin neşesinden ziyade, doğallığı vurgulanıyor. Kırmızı tonun yanında, krem, ahşap ve kahverengi hakim.

Önce davetiyeden başlayayım, davetiye "Çilek fabrikası"nı vurgulayan görsellerde. Tabii bu yakınlarda çilek fabrikası bulamadık diyeceksiniz, bu durumda davetiyeyi kendi fotoğraflarınızla daha sevimli bir formata çevirebiliriz.


Krem masa örtüleri, hafif vintage, rustik dediğimiz ahşap malzemeleri kırmızı objelerle birleştirerek kontrast yaratın. Örneğin aşağıdaki kırmızı fenerler ışıklandırma da çok güzel duracak.


 

Bu kadar çilek çilek kokan bir mekanda konuklarımızın gözü kalmasın değil mi?! Kibarlık yapayım derken, önlerinde duran çileklerden mahrum kalmasınlar. Naturel bir düğün olduğu için, çilekleri tahta veya hasır sepetlerde, köy usulü her masaya yerleştirin, esirgemeyin.
 Pasta neli olsun acaba bilemedim, yoksa çilekli mi? Yetmedi mi, pastanın yanında ek olarak kremalı çilek servisine ne dersiniz?


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkürler,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...