Büyüleyici Sera

Bu konsepti gördüğümde direkt Godfather filminden bir sahneyi çağrıştırdı bana. Tabii önemli olan çağrışımlardan ziyade bu konseptteki zenginlik hissinin konuklara doğru yansıtılması.

Pembe, turkuaz, yeşil ve gümüşi renkleri bir arada kullanıp, zengin bir karmaşa yaratıyor ve konukları bambaşka bir hayale davet ediyoruz. Gerçekten de bu mekanda bulunurken, kendinizi birisinin rüyasına dahil olmuş gibi hissetmek işten bile değil.

Bu şekilde ışığı iyi kullanabileceğiniz ve yüksek tavanlı bir mekana ihtiyacınız var. Açıkçası bayağı araştırma yapmanız ve ışıklandırma işinde uzmanlaşmanız gerekiyor.



İçeride kullanılan yapay ağaçlarla mekanı daha yaşanır hale getirebilirsiniz. Ağaçlar üzerinde de yine pembe tonlarında süslemelerle dekorasyonu abartın. Evet, abartın!


Masa üstünde daha önce sıklıkla denk geldiğimiz bir masa örtüsü kullanılmış. Alta beyaz örtü, üstüne tül üstü dantel aslında çok klasik. Ama buradaki dantelimiz pembe. İşte gelinimiz burada da yine stilini konuşturuyor. Bence tabaklarda turkuaz cam da kullanabilirsiniz, aklınızda bulunsun.



Pembe çiçeklerin uçuştuğu, atmosferin turkuaza döndüğü bu temada tüllerin kullanımını da unutmayalım. Bronz renkli sandalyelerinizi tüllerle süsleyin.

Düğününüz de hiçbir şaşaadan kaçınmadınız, gelinliğinizde de işlemeleri, boncukları ve uçuşan tülleri kullanabilirsiniz. İşlemeleri ile ünlü Monique Lhuiller tasarımı gelinlik önerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkürler,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...