Asyadan Minimalist Esintiler

Son derece modern bu düğünde, minimalist ve modernist çizgilerin yanı sıra Asyalı objelerden yararlanılarak renk katılmış. Havuz başı veya çim bahçe mekan olarak seçilebilir.
Karton şemsiyeler, çiçek topları ve kumaş şezlonglarla orjinal bir mekan oluşturulmuş. Konukların kendilerini plaj kenarında kokteyl içermiş gibi hissedecekleri samimi bir ortam yaratılmış.


Dekorasyonda ağırlıklı olarak sarı, beyaz gibi ferah renklere yer verilmiş.Dikkatinizi çektiyse romantik düğünlerde olduğu gibi etrafa serpiştirilen çiçekler bu konseptte yer almıyor. Herşey düzenli ve kompakt.


Kokteylimiz 19.00 sularında başladı, konuklarınız şezlonglarda martinilerini yudumladı, inceden bir huzura kavuştular, derinlerden keman ağırlıklı bir müzik yükseldi ve içeri giriş yaptınız.

Henüz hava kararmadan, şezlogların yönleri nikah masasına doğru döndü. Yine çok sade ve şık bir masada nikahınızı kıyabilirsiniz.

Nihakın ardından yemek başladığında atmosferi sarımsı ışıklarla biraz ısıtabilirsiniz.Yemekte biraz daha romantizmi tetiklemesi için ek bir renk, pembe kullanılabilir.


Son olarak da geceyi pastanızı keserek sonlandıralım. Mutluluklar dileriz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkürler,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...