Afrika'daki Ağaç Evimiz

Annenizin evinden ayrılıyor ve yeni bir dünyaya adım atıyorsunuz. Düğününüzde de uğurlu bir eve ilk adımları atarak kutsayabilirsiniz. Ağaç evleri her gördüğümde aklıma ilkokulda katıldığım bir resim yarışması gelir. "Hayalindeki ev" konulu yarışmaya sincapların hazırladığı bir ağaç ev resmiyle katılmıştım. Her çocuğun hayali değil midir ağaç ev? Belki de çocukluk hayalinizi gerçekleştirdiğiniz gün tam da çocukluktan çıktığınız gün olmalı...



Bu resimler Afriko-Amerikalı bir çiftten. Benzer bir ortamı bulmak zor olabilir ancak orman içinde safari havasını yaratabilirsiniz.

Öncelikle halka açık koru benzeri bir mekanı kiraladıktan sonra size özel ahşaptan bir giriş yapabilir ve tüllerle yaprakları dans ettirebilirsiniz. Özellikle ışık süzmelerini yakaladığınız fotoğraflar bu ana romantizm katacaktır.
 



Davetiye ve anı defterinde yine Afrikan çizgiler kullanılabilir. Ağaç, fil, leopar figürleri konsepti pekiştirir.

 

Yemek servisinden ziyade, ağaçların gölgesinde sunacağınız bir kokteyl naturel havayı daha fazla solumanızı sağlayacaktır. Kızartılmış muz, çıtır et parçaları, baharatlı patetes gibi daha kültürel yemekler ikram edebilirsiniz.



Gelinlik çekimlerinde de safari ve Afrika konsepti sıklıkla kullanılıyor. Bu gelinliklerdeki ortak nokta Afrika'nın toprak renklerinin gelinliğe taşınıyor olması.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...