Bronz ve Şeftali Renkli Düğün

Yaz sonunda evlenecek gelin adayları için fırsat bu fırsat. Hazır teniniz bronzken, güneş hala ışıldırken bronzun şeftali tonları ile müthiş uyumundan faydalanın.

Yardımcı renkler olarak nar çiçeği, krem rengi, altın ve sarı kullanabilirsiniz.

bronz seftali

Bronz-Şeftali düğünümde nasıl makyaj yapmalıyım?
Öncelikle, bronzluğunuzu korumak istiyorsanız gelinlerin düğün hazırlıklarında tercihi olan peelinglerden uzak durun. Peeling, cilt yüzeyindeki ölü derileri temizler ancak bronz tene uygulandığında, rengini açar.
Kullanacağınız kapatıcı mümlün olduğunca hafif olmalı. Zaten yaz aylarında ağır ve katmanlı makyaj sizi olduğundan yaşlı gösterir. Hafif ışıltılı, sedefli ürünler tercih edin.

Allıkta pembe, şeftali, bronz ve nar çiçeği kullanın. Daha etnik bir görüntü için nar çiçeği; naif bir görüntü için pembe ve şeftali; tropikal görüntü için bronz tercih edilebilir.

Göz makyajınızda doğal ve sade tonları tercih edebilirsiniz. Göz altı kapatıcısı kullanıyorsanız teninizle aynı renkte olmasına dikkat edin. Göz kapağının üzerine ve gözün altına ışıltılı beyaz far sürün. Böylece gözlerinizin daha parlak ve daha ilgi çekici olacaktır. Göz kalemi kullanmak isterseniz siyah gibi keskin tonlar yerine kahverengi, beyaz gibi renkleri tercih edebilirsiniz. Ve tabii ki kahve tonlarında rimel.
Narçiçeği, şeker pembesi veya kiremit rengini seçin. Ten renginizle aynı ton ruj kullanmaktan kaçının. Aksi halde zaten koyu renk olan cildinizde dudaklarınız çok ince hatta yokmuş gibi görünür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkürler,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...