Yaz Sonuna Yaraşır Gelin Ayakkabıları

Aslında başlığı "Sonbahara Yaraşır..." diye atacaktım. Henüz soğuk havaları zikretmeye hazır olmamakla birlikte sonbahar gelinlerini ihmal etmemem lazım...

Eylül ve Ekim gelinleri için bugün trendyol.com'da büyük bir fırsat var. Nursace'nin özgün-klasik çizgili ayakkabıları indirimde. Düğününde hala açık ayakkabı giymek isteyen ama yazın cıvıltısını unutmak zorunda kalan gelinler için ideal birkaç parça seçtim. En pahalısı 149.99TL.

Öncesinde Eylül-Ekim düğünlerinde ayakkabı alırken nelere dikkat edilmeli, kısaca değineyim.
  • Açık ayakkabı istiyorsanız, çok açılmayın. Ayağı sadece 2 tane bantın tuttuğu ayakkabılar maalesef bu aylara uygun değil.
  • Hala renkli düğünler, renkli ayakkabılar tercih edebilirsiniz. Ancak yine de renklerin sarı, turuncu, kızıl gibi sonbaharı hatırlatan sıcak renklerden veya krem, organik yeşil,pudra gibi doğal renklerden olmasına dikkat edin. Örneğin sahil düğünlerine uygun turkuaz tonları için geç kaldınız.
  • Rugan ve süet için tam zamanı.
  • Bu aylar; doğanın döndüğü, kendisini insanlara hissettirdiği aylar. Siz de bu mükemmel uyumun bir parçası olun. Ahşap tabanlar ve topukları değerlendirin.

Çok açık olmayan açık ayakkabılar

Ahşap topuklar

Naturel Tonlar

Süetler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkürler,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...